BalletMagazine
unacor
idd

Regulament

“Ballerinas in Red” ediția a-II-a, 2021! Regulament și condiții de derulare, acord de prelucrare a datelor, consimțământ privind minorii și acord privind drepturile de proprietate asupra fotografiilor  

DERULARE PROIECT “Ballerinas in Red” ediția a-II-a, 2021

"Ballerinas in red" este prima inițiativă dintr-un program de promovare a tinerilor pasionați de balet, la nivel național.

Aflat la a doua ediție, proiectul este deschis atât cursanților școlilor de coregrafie publice și private dar și balerinilor profesioniști sau celor care practică baletul doar ca hobby.
Proiectul are ca temă culoarea roșie! Culoare ce este asociată cu activitatea, pasiunea sau bucuria în cultura occidentală, sau cu fericirea însăși, în unele culturi asiatice, și care va trebui să se regăsească într-un mod dominant în echipamentul protagonistului fotografiei.

COMUNICARE BALLERINAS IN RED 

Pentru a fi la curent cu derularea proiectului și pentru a putea transmite întrebări și comentarii, cei interesați vor putea solicita înscrierea în grupul “Ballerinas in Red” creat de Ballet Magazine pe Facebook. 

Deasemeni, cei interesați, vor avea la dispoziție și posibilitatea înscrierii, la solicitarea acestora, în grupul “Ballerinas in Red”, creat pe Whatsapp pe numărul de telefon 0749799561. 

Pentru orice solicitare expresă, sau pentru transmiterea de observații, sugestii, contestații, sau orice alte tipuri de mesaje, echipa de administrare va putea fi deasemenea contactată și pe adresa de mail oficială a proiectului, respectiv: [email protected]

ÎNSCRIERE PARTICIPANȚI 

Înscrierile și votarea participanților vor putea fi realizate începând cu data de 10 aprile , iar ultima zi de înscriere și vot va fi data de 31 iulie!

Participanții, sau părinții / tutorii acestora în cazul minorilor, vor încărca pe pagina dedicată proiectului o fotografie profesională, în costum de studiu sau de scenă, total sau parțial de culoare roșie. 

Categorii participanți: Pentru înscriere va fi obligatorie selectarea uneia din categoriile proiectului, respectiv: 

 • Pre-professional – respectiv copii de până la vârsta de 13 ani, considerând această vârstă pragul de la care cea mai mare parte a copiilor care practică baletul aleg să facă trecerea de la hobby spre profesionism 
 • Semi-professional – respectiv copii cu vârste între 13 și 18 ani, considerând acest interval ca perioadă în care copilul se pregătește deja la nivel profesionist pentru meseria de balerin 
 • Professional – respectiv participanți cu vârste de peste 18 ani, considerând ca după acest prag balerinul este deja format pentru a lua drumul scenei la nivel profesionist 

Date necesare înscrierii: Pentru acces la modulul de încărcare a fotografiilor, și pentru primirea dreptului de înscriere a fotografiilor în proiect, va fi necesară crearea unui cont de utilizator, pentru care se vor solicita următoarele informații:

ATENTIE! Pentru completarea formularului de înscriere a fotografiei trebuie să fii logat în platforma concursului, folosind una din cele două metode, respectiv logare cu adresa de email și logare cu contul de Facebook.

Informații solicitate la înscrierea fotografiei:

 • Nume și prenume participant (obligatoriu)
 • Înscrierea unei adrese URL a web siteului Participant sau o adresa URL cu profilul participantului de pe o retea de socializare unde este prezent ( facebook,Instagram, Twiter,etc ) in cazul participantilor majori ( optional)
 • Vârstă participantului; (obligatoriu) fiind necesară totodată și selectarea uneia din categoriile de mai sus la care se face înscrierea (respectiv: pre-profesional, semi-profesional, profesional) 
 • Nume și prenume părinte / tutore, în cazul minorilor (obligatoriu) 
 • Adresă de email (adresă părinte sau tutore în cazul minorilor) (obligatoriu) 
 • Scoala sau institutia Participant (optional)
 • Înscrierea unei adrese URL a web siteului sau o adresa URL cu profilul scolii sau institutiei de pe o retea de socializare unde este prezenta ( facebook,Instagram, Twiter,etc ) (optional)
 • Orasul
 • Tara
 • Numele fotografului autor al fotografiei (daca este cazul) și ID-urile conturilor FB / Instagram 

Catalog foto: Ballet Magazine va publica fotografia și informațiile aferente (nume participant, vârsta, categoria înscrierii, școala de balet în cadrul căreia se pregătește, nume fotograf), pe site-ul www.balletmagazine.ro iar fotografiile cu cele mai multe voturi primite vor fi selectate pentru includerea în calendarul "Ballerinas in Red 2022”, dedicat acestui proiect. 

Voturile vor putea fi acordate doar în secțiunea dedicată proiectului pe site-ul Ballet Magazine. Prin urmare, la numărare, pentru fiecare fotografie vor fi contabilizate exclusiv voturile exprimate în secțiunea dedicată de pe website-ul Ballet Magazine. 

PROCESUL DE VOT

Cont vot: Pentru o cât mai bună și echitabilă derulare a proiectului, și din dorința de a evita eventuale practici frauduloase, pentru acordarea unui vot concurentului preferat, este obligatorie logarea cu un cont de Facebook! Votul va fi permis doar acelor utilizatori care se vor înscrie cu un cont de Facebook valid.

ATENȚIE! Nu se poate exercita votul prin logarea la platformă cu adresa de email. Contul creat pe platforma “Ballerinas in Red” cu adresa de email, este valabil DOAR pentru procesul de înscriere în concurs a participanților care nu au un cont de Facebook.

Atenție! La stabilirea fotografiilor câștigătoare NU vor fi luate în considerare comentarii sau alte forme de apreciere exprimate pe Facebook, Instagram sau alte platforme social media! 

Orice suspiciune de practică frauduloasă va fi verificată de echipa de administrare a proiectului, cu posibilitatea excluderii din proiect a participantului potențial beneficiar. 

Pașii procesului de vot

1 Accesează pagina dedicată proiectului de pe site-ul Ballet Magazine

2 Logheaza-te cu contul tau Facebook 

3 Accesează catalogul 

4 Caută participantul pe care intenționezi să-l votezi (după nume, oraș, etc) 

5 Apasă butonul “Like” din pagină, pentru deblocarea butonului de vot, și AȘTEAPTĂ 4 secunde

6 Votează!

7 Distribuie mai departe link-ul spre fotografia acestuia pe conturile tale de social media pentru a-i crește șansele de câștig! 

ÎNCHEIERE PROIECT

Proiectul “Ballerinas in Red” ediția a-II-a, 2021 se va încheia pe data de 31 iulie 2021.

În cel mai târziu 30 de zile de la încheierea concursului, după centralizarea și verificarea rezultatelor votului, câștigătoarele proiectului vor fi anunțate printr-un articol ce va fi publicat pe site-ul Ballet Magazine și pe conturile de social media.

În ordinea numărului de voturi primite, primele 12 participante vor fi invitate să participe la realizarea calendarului Ballerinas in Red, 2022”. 

În cazul în care fotografiile participante și câștigătoare ale proiectului nu se ridică la nivelul necesar realizării calendarului din punct de vedere al calității, participantelor li se va solicita înlocuirea acestora, și retransmiterea altor fotografii care să se încadreze în cerințele proiectului. 

În cazul în care participanții nu se vor încadra în cerințele proiectului, se va proceda la înlocuirea acestora cu cea a următorului participant în ordinea numărului de voturi primite de fotografia înscrisă.

UTILIZAREA DATELOR, INFORMAȚIILOR ȘI MATERIALELOR TRANSMISE DE PARTICIPANȚI 

SC Dance Art Media SRL va prelucra datele personale obținute pentru comunicarea cu dumneavoastră și pentru o cât mai bună desfășurare a proiectului. Aceste date vor fi păstrate pe durata ținerii evidențelor conform reglementărilor în vigoare. 

Nu utilizăm datele cu caracter personal pentru prelucrare automatizată și nici pentru realizarea de profile. Nu luăm niciodată decizii automate cu privire la dumneavoastră. Utilizăm mijloace tehnice pentru stocarea datelor în condiții de securitate. Nu prelucrăm date în scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat. 

Respectăm și asigurăm în mod strict secretul profesional. Nu dezvăluim datele decât pentru realizarea intereselor dumneavoastră sau îndeplinirea obligațiilor legale. 

Beneficiați de dreptul de acces, intervenție, rectificare și portare cu privire la datele pe care ni le furnizați, puteți să limitați prelucrarea realizată de noi și chiar să solicitați ștergerea datelor. 

Vă rugăm să ne aduceți la cunoștință solicitările dumneavoastră, în orice modalitate care este asigurătoare cu privire la identitatea solicitantului și îndreptățirea lui. 

ACORD UTILIZARE DATE PERSONALE 

În calitate de “participant” la proiectul “Ballerinas in Red” declar că am luat la cunoștință prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). 

Am fost informat(ă) că datele mele cu caracter personal, precum și ale copilului meu minor urmează să fie prelucrate și stocate de Dance Art Media în scopul derulării și promovării proiectului menționat. 

Înțeleg și accept că Dance Art Media sau orice terță parte care acționează în numele sau cu autorizarea sa poate folosi fotografiile și datele personale transmise pentru a face publicitate, diseminare sau exploatare în mod direct sau indirect în toate mijloacele de comunicare (mass-media tipărită și media online) în scopul promovării evenimentului. 

De asemenea înțeleg și accept că Dance Art Media sau orice terță parte care acționează în numele sau cu autorizarea sa, poate folosi în orice mod fotografiile și înregistrările transmise de mine, în scopul promovării tinerilor pasionați de balet la nivel național, prin intermediul “Proiectului Ballerinas in Red”

Am fost informat(ă) că datele mele cu caracter personal sunt comunicate autorităților publice, precum și altor instituții abilitate (de exemplu: A.N.A.F., A.N.F.P., I.T.M., A.N.I, la solicitarea instanțelor judecătorești sau a organelor de cercetare penală etc.). 

În consecință, îmi dau consimțământul pentru prelucrarea, transmiterea și stocarea datelor cu caracter personal de catre Dance Art Media. 

DREPTURI DE PROPRIETATE

În calitate de “participant” la proiectul “Ballerinas in Red”, înțeleg și accept ca materialele menționate mai sus sa fie utilizate de catre SC Dance Art Media fara niciun fel de pretenții (materiale sau de altă natura) din partea mea.

Declar că sunt deținătorul tuturor drepturilor necesare utilizării libere și neîngrădite a fotografiilor transmise pentru participare la acest proiect, și sunt direct răspunzător în cazul oricăror eventuale pretenții născute din partea unor terțe părți.

Acceptarea condițiilor prezentului regulament reprezintă consimțământul și acordul meu expres cu privire la folosirea fotografiilor transmise în scopurile prevăzute mai sus.