Parteneriat

„Ballerinas in Red” este primul și cel mai spectaculos proiect media de promovare a baletului din România. Ediția 2021 este derulată în parteneriat cu International Theater Institute, fiind unul dintre multele evenimente ce au loc la nivel global pentru celebrarea Zilei Internationale a Dansului.

idd

Este organizatorul International Dance Day, și este o organizație mondială ce funcționează sub egida UNESCO, având ca scop promovarea și susținerea artei, culturii și educației la nivel global.

Sponsori

Atelier ATOM este înființat în 2018, in Sibiu, cu scopul de a oferi o alternativă pe piața ținutelor pentru evenimente, custommade.

Dragostea pentru materiale fine, cu tente vintage și designul functional-estetic al vestimentatiei, ne-a condus treptat spre lumea costumelor de balet care exprimă pasiunea noastră pentru texturi și volume rafinate.

Dorim să largim această nișă a costumelor de spectacol in care am pătruns și să colaborăm în continuare cu teatrele si scolile de balet din țară și din străinătate.

Casa de sub Munte este un proiect de suflet, o casa îmbrăcată in straie de sărbătoare, alese cu drag din lada bunicii.

Casa este așezată in cătun Sumerna, intr-o superba poienița așezată la poalele celor mai înalți munți din Romania, Munții Fagaras !

Ivatherm este primul brand românesc de produse dermatocosmetice cu proprietăți recunoscute la nivel internațional.

Povestea Ivatherm a ȋnceput în 2005, când fondatoarea companiei, dr. Rucsandra Hurezeanu a îmbinat un ingredient românesc deosebit cu experiența franceză în industria cosmetică.

Așa a apărut o paletă largă de produse concepute special pentru pielea sensibilă. Produse care tratează sau îmbunătățesc problemele specifice pielii sensibile. Sunt sigure și eficiente, recomandate de medicii dermatologi.

dance_cup Romania’s Dance Cup

Cel mai important Festival de Dans din Romania

ZAVIA by Andreea Zamfir și Honey Dance Studio

ZAVIA by Andreea Zamfir este un proiect născut din pasiune pură și o dorință lăuntrică de a păși în această lume a creației. Și cum ceea ce îți dorești cu adevărat se va întâmpla, viața m-a condus ușor, ușor, în fața visului împlinit. Acela de a crea “frumosul”.

După începuturi timide, atente, răbdătoare, am trecut la cel mai delicat aspect: lucrul la comandă, personalizat, al ținutelor de ocazie și casual. Și, pentru că pasiunea fiicei meel pentru dans m-a purtat în lumeaa aceea, a ținutelor de scenă, am realizat rapid cât de mult îmi place de fapt această parte, crearea costumelor de dans, de spectacol, dar și cele pentru scena muzicală. Imaginația nu are limite, și când se îmbună cu frumosul și viața, se nasc creații minunate.

Îmi place să abordez fiecare clientă ca pe o bună prietenă, și să decidem împreună cea mai bună și realistă soluție pentru un rezultat perfect.

Premii

Calendarul “Ballerinas in Red, 2022”

Un produs exclusivist marca Ballet Magazine Romania, pentru a cărui realizare vor fi selecționate primele 12 fotografii în ordinea voturilor acordate de public.

Cele 12 participante, care, prin apariția în calendar, vor fi practic “imaginea baletului românesc” pentru anul 2022, vor putea beneficia de o reducere de 50% a prețului standard de vânzare.

Câștigă un costum de scenă! - ATELIERE ATOM

Poți câștiga un voucher pentru confecționarea GRATUITĂ a unui costum de scenă pe comandă, oferit de Atelierul ATOM din Sibiu. Pentru a intra în cursă este suficient să distribui articolul nostru despre lansarea concursului, însoțit de un comentariu în care să transmiți un mesaj publicului cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului.

Folosește haștag-urile:

#internationaldanceday #internationaltheatreinstitute #friedemannvogel #dance #stuttgart #ballet #stuttgartballet #balletmagazineromania #ballerinasinred

Primele 100 de mesaje vor fi citite de echipa de administrare a proiectului! Cel mai frumos dintre acestea va fi premiat.

Câștigă un costum de scenă! - ZAVIA by Andreea Zamfir și Honey Dance Studio

ZAVIA by Andreea Zamfir este un proiect născut din pasiune pură și o dorință lăuntrică de a păși în această lume a creației. Și cum ceea ce îți dorești cu adevărat se va întâmpla, viața m-a condus ușor, ușor, în fața visului împlinit. Acela de a crea “frumosul”.

După începuturi timide, atente, răbdătoare, am trecut la cel mai delicat aspect: lucrul la comandă, personalizat, al ținutelor de ocazie și casual. Și, pentru că pasiunea fiicei meel pentru dans m-a purtat în lumeaa aceea, a ținutelor de scenă, am realizat rapid cât de mult îmi place de fapt această parte, crearea costumelor de dans, de spectacol, dar și cele pentru scena muzicală. Imaginația nu are limite, și când se îmbună cu frumosul și viața, se nasc creații minunate. Îmi place să abordez fiecare clientă ca pe o bună prietenă, și să decidem împreună cea mai bună și realistă soluție pentru un rezultat perfect.

Nu uita! Trăiește azi, râzi, iubește! Fii frumoasă tot timpul, pentru tine! Poți câștiga un voucher pentru confecționarea GRATUITĂ a unui costum de scenă pe comandă, oferit de Atelierul ATOM din Sibiu.

O vacanță de neuitat la poalele Carpaților – CASA DE SUB MUNTE

Pensiunea “Casa de sub munte” oferă trei premii speciale! Fiecare dintre acestea constând într-un sejur gratuit, în perioada lunii octombrie.

Pensiunea “Casa de sub munte” este situată într-o zonă liniștită, la poalele celor mai înalți munți din România și în apropierea a numeroase obiective turistice, precum Mănăstirea Sâmbăta de Sus, Castelul Zânelor, Transfăgărășanul, Bâlea Lac, Bâlea Cascadă sau Cetatea Făgărașului.

Premiile Ivatherm!

Primele 12 fotografii după numărul de voturi înregistrate, care sunt totodată și fotografiile ce vor fi selecționate automat pentru realizarea calendarului “Ballerinas in Red, 2022” vor fi premiate de Ivatherm cu un coș de produse cosmetice dedicate.

Ivatherm este unul dintre cele mai exclusiviste branduri cosmetice autohtone, renumit în mod special pentru faptul că în procesul de producție este utilizată apă termală din zona Herculane, o zonă recunoscută pentru apele sale cu efecte terapeutice deosebite, încă de pe vremea Imperiului Roman.

Romania’s Dance Cup

Premiu special oferit de “Romania’s Dance Cup”: un voucher de participare gratuită la ediția din toamnă a competiției

Academia de balet Dance Planet

Premiu special, pentru cea mai expresivă fotografie.

O lună gratuită Dance Planet, cu intrare la toate cursurile

Dance Planet se adresează celor care vor să descopere arta spectacolului, cu profesori de prestigiu, soliști ai Operei Naționale București, campioni în gimnastică ritmică sau coregrafi recunoscuți la nivel mondial. Academia de dans Dance Planet este acreditată CID-UNESCO, iar la nivel pedagocic este certificată în predarea pentru anii 1,2 și 3 la Academia Rusă de Balet Bolshoi

Dance Motion

Premiu special, pentru cea mai frumoasă costumație

Un voucher de 50% reducere pentru următorul workshop Dance Motion

Programul Dance Motion se adresează tuturor balerinilor și dansatorilor care studiază arta coregrafică în instituții pulice sau private. Workshop-urile de balet, dans contemporan, jazz sunt destinate tinerilor dansatori cu vârsta între 10 și 18 ani.

Teatrul de Balet Sibiu - Sibiu Dance Competition

Premiu special pentru: Cea mai inspirată locație foto

Două vouchere pentru câte o înscriere GRATUITĂ la una din următoarele ediții ale competiției.

Concursul Internațional de Dans Clasic și Contemporan , cunoscut și ca Sibiu Dance Competition, este una dintre cele mai apreciate competiții de profil din România.

Premiu special: Cele mai expresive 4 fotografii din secțiunea Professional

Pentru participanții de peste 18 ani, Teatrul de Balet Sibiu oferă 4 premii de câte o săptămână de apprenticeship, oferind oportunitatea de a experimenta timp de o săptămână lucrul cu echipa TBS.

Teatrul de Balet Sibiu, este una dintre cele mai dinamice și mai active instituții de cultură din România. Cu o echipa de management și de dansatori de excepție, TBS contribuie semnificativ la dezvoltarea artei coregrafice.

TMoves

Premiu special: 3 sesiuni (1h) de Agilitate Emoțională pentru Dansatori (versiune online), Oferite de TMoves

TMoves oferă programe de construire armonioasă a piramidei dezvoltării copilului și adultului prin îmbinarea creativă și artistică a dansului, mișcării, dans terapiei, jocului și meditației. TMoves este unicul facilitator din România al metodei Ways of Seeing de dezvoltare a copilului prin dans-terapie dezvoltat la New York.

Premii surpriza!

Premii surpriză! Pe măsură ce proiectul va avansa, noi premii vor fi puse în joc din partea partenerilor Ballet Magazine! Ține aproape!

Urmărește derularea proiectului, și afla ultimele noutăți despre acesta, pe www.baletmagazine.ro și urmărește-ne pe conturile de social media:

@BalletMagazineRomania @BallerinasInRed
@BalletMagazineRomania
@Ballet Romania
Ballet Magazine Romania
Ballet Magazine Romania

Profită de oportunitate! Vino alături de noi în acest proiect ca sponsor! Pentru publicitate sau parteneriate pe proiectul “Balerinas in Red” ne puteți contacta pe adresa de email:
ballerinasinred@gmail.com
T: +40 723 301 440

close
Along with Arts4Ukraine.com we support the ukrainian children!
Click here to learn more & donate!